joi, 24 martie 2016

Genele false – secretul pentru o privire seducătoare!

În articolul de astăzi m-am gândit să vă prezint câteva detalii despre genele false. Indiferent că vorbim de un machiaj de seară sau de unul de zi, genele false joacă un rol important în crearea unei priviri mai atrăgătoare. De aceea multe femei recurg la acest procedeu pentru a arăta bine. Le-am testat şi eu la ocazii mai speciale şi am fost încântată de look-ul meu. J

Genele false de tip bandă sunt o soluţie practică pentru evenimentele speciale (nunţi, botezuri, petreceri etc.) şi îmi plac cel mai mult. Rezistă la ochi cât ai nevoie şi se îndepărtează uşor. Pot fi aplicate foarte uşor acasă. Spre exemplu, citeşte articolul de aici pentru a învăţa care sunt paşii de parcurs dacă vrei să aplici gene false, dar nu ai mai făcut-o până acum.


Genele fir cu fir sunt mai migălos de aplicat, de aceea eu recomand ca ele să fie puse la salon de un specialist. Ele rezistă la ochi mai mult timp (până la 3 săptămâni), dar sunt mai scumpe şi mai dificil de îngrijit. Mi-am pus o dată, dar nu sunt pentru mine. J)

În ceea ce priveşte genele false de tip bandă, ce mai este important de ştiut:
- se aplică doar după machiaj
- se dau jos înainte de culcare (se îndepărtează folosind un demachiant special pentru gene false: se lasă să acţioneze 1 minut şi apoi se desprind uşor de pe piele, traăgând uşor de colţul exterior spre cel interior).
- pot fi curăţate de adezivul rămas cu o soluţie specială şi refolosite

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu