vineri, 8 aprilie 2016

Câteva tratamente cu ulei de ricin pentru sprâncene


Să ştii că dacă ai probleme cu sprâncenele (firele sunt rare, ai zone unde firele de păr nu mai cresc sau sunt prea subţiri), există câteva tratamente cu ulei de ricin prin care le poţi regenera şi întreţine.  Uleiul de ricin se obţine din seminţele plantei cu acelaşi nume, are culoare galbenă şi o consistenţă densă şi este unul dintre uleiurile cele mai bune care ajută la creşterea sprâncenelor.

Pentru a stimula creşterea lor, eu recomand următoarele două măşti pentru sprâncene:

1. Mască cu ulei de ricin şi miere - amestecă o linguriţă de miere cu câteva picături de ulei de ricin şi aplic-o pe sprâncene. Las-o să acţioneze 15 minute. Se îndepărtează uşor cu apă călduţă şi o dischetă demachiantă.

2. Mască cu ulei de ricin şi aloe vera - amestecă puţin gel de aloe vera cu câteva picături de ulei de ricin şi aplică pe sprâncene soluţia. Lasă-l să acţioneze o oră.  


Măştile trebuie aplicate cât mai des posibil pentru ca rezultatele să fie pe măsură. Acestea vor deveni mai lucioase şi chiar se vor închide puţin la culoare. Şi încă un pont: uleiul de ricin este bun şi pentru creşterea genelor, astfel că îţi recomand cu drag şi articolul de aici. J


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu