marți, 12 iulie 2016

Alegerea costumului de baie, dacă ai forme de invidiat

Dragelor,

Vara este trebuie să ne răsfătăm cum putem mai bine. Mai ales, dacă aveţi un corp de invidiat, nici nu se pune problema de statul acasă şi renunţatul la plajă.
 Fiecare ne dorim să fim cât mai sexy şi să ne simţim bine în pielea noastră, să fim relaxate, mai ales la plajă.
 Lăsaţi deoparte orice grijă legată de şcoală, problemele de la birou, deconectaţi-vă puţin de ele şi luaţi-vă concediul mult aşteptat.
Că tot e vară, gândul zboară la maree, plajăă, soareee. Numai bine pentru noi. V-aţi gândit însă la costumul de baie pe care o să-l alegeţi pentru  o plajă perfectă şi un bronz uniform?
Ar fi indicat să fiţi atente ce costume de baie vă alegeţi să purtaţi vara aceasta deoarece ar trebui să vă scoateţi corpul în evidenţă, dacă aveţi forme de invidiat. Aici mă refer la lipsa colăceilor şi mai ales un bust generos :D . 
Sunteţi demne de apreciat pentru modul cum arătaţi.  Am tot ,,colindat,,  revistele de modă pentru vara 2016 şi am zis să scriu un articol despre câteva sfaturi în ceea ce priveşte alegerea costumlui de baie pentru femeile care au forme generoase. 
În cazul lor, lucrurile sunt destul de clare. Ne referim la femeile care au sânii mari şi au nevoie de ceva  mai mult suport.
Indicate sunt costumele de baie care au burete şi cupele modelate astfel încât să susţină sânii. Ar trebui evitate franjurile sau alte ornamente de pe sâni. Ca mărime, sutienele ar trebui să aibă în mod normal aceeaşi mărime ca sutienul care este purtat în mod normal.
Ţinând cont de aceste sfaturi puteţi fi cât mai atrăgătoare,simple, dar şi frumoase, în această vară!

Spor la distracţie să aveţi! J



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu