miercuri, 10 februarie 2016

Anul acesta voi petrece Ziua Îndrăgostiților la munte

Mă bucur foarte tare că anul acesta nu mai trebuie să mă gândesc ce cadou să îi iau iubitului meu de Valentine’s Day. Am stabilit amândoi că vom petrece weekendul într-o stațiune montană și că nu mai este nevoie să ne stresăm cu goana după cadoul perfect. Am ales să evadăm pentru două zile din oraș și să ne bucurăm de zăpada și aerul de la munte pentru că în concediul de iarnă nu am ajuns pe pârtie. Este alegerea ideală de a petrece timpul împreună pentru Ziua Îndrăgostiților din acest an.


Am rezervat de ceva timp o cameră la un hotel, ne-am pus la punct echipamentul de schi și așteptăm weekendul ca să plecăm. La meteo au anunțat ninsori, așa că va fi și mai frumos decât ne așteptăm.

Anul trecut m-am gândit mult la cadoul pe care să i-l ofer pentru că eram împreună de puțin timp și nu eram sigură că voi face alegerea potrivită. Dacă și pentru tine este mai dificilă alegerea și nu ai nicio idee încă, uită-te peste ideile de aici și grăbește-te să îi cumperi cadou iubitului pentru că imediat vine ziua de 14 Februarie. :D