sâmbătă, 4 februarie 2017

Obiceiuri ce iti distrug frumusetea. Trebuie sa renunti la ele!

Înainte de a vorbi despre fumusețe, știm ca foarte mult conteaza și genele pe care le moștenești, acestea fiind responsabile în mare parte de felul în care arăți la anumite vârste. Dar sa nu dăm toată vin ape acestea, putem influența câteva aspecte prin câteva obiceiuri sănătoase dea lungul vremii.
Înacest articol vom discuta 2 obiceiuri proaste la care trebuie să renunți, dacă vrei să îți păstrezi un aspect fizic frumos cât mai mult timp.

1.Exagerezi cu alergatul
Din nou, ce e prea mult – strică. După părerea specialiștilor, dacă exagerezi cu alergatul de dimineață și seara ca un maratonist, vei grăbi foarte mult îmbătrânirea pielii.  Pe de altă parte, alergatul de dimineața, 3-4 km, face foarte bine întregului organism.



2.Îți plac mult sucurile fresh
Fructele și legumele proaspete sunt bogate în antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi. Dar sucurile fresh de fructe conțin un nivel ridicat de fructoză - o moleculă de zahăr care circulă prin sânge pe la toate celulele din corp prin legarea acesteia de grăsimi și proteine. Atunci când zahărul se leaga de colagen (cel care dă elasticitate pielii), are loc procesul de glicare, ceea ce duce la formarea ridurilor. Ar fi bine să îndrăgești sucurile proaspete din varză!


joi, 2 februarie 2017

Vacanţă în România sau în străinătate, de Valentine’s Day?


Îţi este greu să te decizi atunci când vine vorba de a pregăti o surpriză iubitei sau iubiului tău? Te pot ajuta cu câteva idei de destinaţii romantic. Am găsit câteva locuri super faine unde amândoi să vă declaraţi iubirea.

Din străinătate…

Santorini
Este o destinaţie minunată prin definiţie. Orice cuplu poate găsi aici ceea ce caută: linişte, peisaje mirifice, relaxare, atmosferă idilică şi chiar viaţă de noapte.Pentru 2 zile, cazarea costă în jur de 300 euro de cuplu cu mic dejun şi cină romantică incluse. Fă rezervările din timp pentru momente de neuitat de Ziua Îndrăgostiţilor.

Din România…

Fundata, Braşov
Ştim cât de mult ne poate linşti aerul de munte şi liniştea oraşului de sub poalele Tâmpei. Un sejur (2 zile) de Valentine’s Day la Fundata, Braşov costă în jur de 350 lei/persoană. Cina romantică este inclusă în preţ şi o poţi pregăti aşa cum îţi doreşti pentru ca persoana iubită să fie realmente impresionată.

 Te-ai hotărât ce destinaţie vei alege?